Ota yhteyttä / Ta kontakt / Contact

Tarjouspyyntö, lisätietoa vai palautetta? Kerro miten voimme auttaa sinua. 

Offert, mer information eller feedback? Berätta hur vi kan betjäna dig.

An offer, more information or feedback? Tell us how we can help you.

+358400530866

X-Glass Oy tarjoaa lasialan tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille koko Etelä-Suomen alueella. 

 

X-Glass AB erbjuder glasprodukter och -tjänster för privatpersoner och företag i hela södra delen av Finland. 

 

X-Glass Oy offers various glass products and related services in the southern region of Finland.  

Rakennuslasit

Rakennuslasit

Harkitsetko ikkunoiden uusimista, terassin lasitusta tai lasikaidetta kodin portaikkoon? Tällä sivulla kerromme tarkemmin mitä rakennuslaseja ja siihen liittyviä palveluita tarjoamme. Sivun alaosasta löydät selkeät ohjeet siihen miten projektisi kanssa kannattaa edetä.

Eristyslasit ikkunoihin ja terasseihin

Eristyslasit soveltuvat kiinteisiin ja avattaviin ikkunoihin ja erilaisten jalostusten avullavoidaan pienentää kodin ja muiden rakennusten lämpöhukkaa merkittävästi. Eristyslasilla voidaan myös tehdä paljon muuta. Haluttaessa, lasilla voidaan eristää esimerkiksi ääntä, auringon kokonaisenergiaa ja sisään tulevan valon voimakkuutta. Tämän lisäksi lasi voi olla itsepuhdistuvaa ja karkaistua tai laminoitua.  

Lasiterassi.jpg
Terassilasit_X-Glass.jpg

Terassiliukuovet ja lasikatot

Terassilasitus ja lasikatot voidaan teettää ja asentaa niin uuteen kuin vanhaan rakennukseen tai sen yhteyteen. Liukuovet maksimoivat luonnonvalon pääsyn sisätiloihin ja ovia on helppo käyttää ja siirrellä tarpeen mukaan. Lasituksen avulla voidaan terassikautta pidentää merkittävästi, kun tila suojataan tuulelta, sateelta, kylmältä tai kuumalta. Varsinkin, jos terassin lasituksessa hyödynnetään eristylasien mahdollisuuksia, saadaan terassitila ympärivuotiseen käyttöön. Terassiliukuovet ja -katto onkin helppo tapa saada lämmitettyä lisätilaa, esimerkiksi omakotitaloon.

Lasikaiteet ja kaidelasit

Lasikaiteet voidaan teettää usealla tavalla, jonka takia ne sopivat kotiin, yritystiloihin ja yleisiin tiloihin. Lasit ovat aina turvalasia, eli ne ovat aina karkaistuja ja/tai laminoituja. Lasi voidaan tukea kaikilta sivuilta, kahdelta sivulta (ylä-/alareuna tai sivureunat) tai yhdeltä sivulta (alareuna). Kaiteiden ja kiinnikekomponenttien materiaaleina käytetään alumiinia, terästä tai puuta.     

Ilmoita meille kohteen mitat ja kerro samalla minkälainen kohde on kyseessä. Kerro myös, jos tiedät etukäteen minkälaisesta rakenteesta ja materiaaleista olet kiinnostunut. Lasikaiteiden mittaaminen saattaa olla monimutkaista, varsinkin jos kyse on portaikosta. Jos itse epäröit kohteen mittaamista, voit aina pyytää meitä tulemaan paikan päälle tekemään mittaukset*.   

Asiakkaan omakotitaloon suunniteltu ja asennettu lasikaide.


Tietoa lasista – Prosessoidut lasit

Prosessoitu lasi tarkoittaa lasia, jolla on tietty erikoisominaisuus. Tavallinen lasi on käsitelty tiettyä käyttötarkoitusta ajatellen. Toimitamme ja asennamme annettujen mittojen mukaan esimerkiksi seuraavia laseja.  Huomioithan, että joitakin prosessoituja laseja ei ole valmiina varastossa. Suosittelemme ennakoimaan ja tarkistamaan prosessoidun lasin saatavuuden etukäteen ottamalla meihin yhteyttä.  

Esimerkkejä prosessoidusta lasista:

Karkaistu lasi
Laminoitu
Palosuoja
Peili
Pinnoitettu

Edellämainituilla laseilla voidaan suojata:

Lämmöltä
Kylmältä
Näkyvyydeltä
Ääniltä
Säteiltä / taajuuksilta
Luodeilta / sirpaleilta

Eristyslaseihin voidaan myös lisätä:

Kosketusnäytössä käytettävää tekniikkaa
Huureteenpoistoa
Itsepuhdistavuutta


Miten omassa projektissa kannattaa edetä

Jätä tarjouspyyntö sähköpostitse osoitteeseen myynti@xglass.fi, soittamalla numeroon 0400 530 866 tai saapumaan myymäläämme osoitteeseen Mestarintie 28, Porvoo.

Kuvaile meille lyhyesti:

1. Kohde (Onko kyseessä omakotitalo, kesämökki, saunan ikkunat, terassi etc.)
2. Yksiköiden määrä ja niiden tiukat mitat tai valomitat (esim. ikkunan leveys x korkeus x paksuus)
3. Erityistoiveet, esim. paras mahdollinen eristys, itsepuhdistuvat ikkunat, listojen uusiminen etc
4. Asennettuna vai ilman.

Tärkeimmät asiat projektin onnistumisen suhteen on hinnan lisäksi lopputulos ja projektista mieleen jäänyt kokemus. Hintaan vaikuttavat yksiköiden koon lisäksi niiden määrä, paksuus, haluttu prosessointi sekä mahdolliset asennuskustannukset. Jotta lopputulos ja kokemus vastaavat odotuksiasi on tärkeää, että projekti ja toiveesi ovat molemmille mahdollisimman selkeät.  Jos sinulla ei ole tarkkaa suunnitelmaa tai mielipidettä kaikista yksityiskohdista, autamme mielellämme hahmottamaan projektille sopivimman ratkaisun. Liitetyt kuvat tai piirustukset kohteesta, auttavat myös hahmottamaan projektia. Laadimme tämän jälkeen antamiesi tietojen mukaan tarjouksen.   

 

*Jos itse epäröit lasin mittaamista, voit aina pyytää meitä tulemaan kohteeseen tekemään mittaukset. Mittauksista, jotka teemme pyynnöstäsi kohteessa ja jotka eivät etene tilaukseen, perimme maksun työajasta ja kertyneistä ajomatkoista.