Ota yhteyttä / Ta kontakt / Contact

Tarjouspyyntö, lisätietoa vai palautetta? Kerro miten voimme auttaa sinua. 

Offert, mer information eller feedback? Berätta hur vi kan betjäna dig.

An offer, more information or feedback? Tell us how we can help you.

+358400530866

X-Glass Oy tarjoaa lasialan tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille koko Etelä-Suomen alueella. 

 

X-Glass AB erbjuder glasprodukter och -tjänster för privatpersoner och företag i hela södra delen av Finland. 

 

X-Glass Oy offers various glass products and related services in the southern region of Finland.  

xglass_loviisa-3597.jpg

...Terassin liukuovet..Skjutdörrar till terrassen...

Terassin liukuovet ja ikkunat

Terassilasitus ja lasikatot voidaan teettää ja asentaa mittojen mukaan niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Terassikautta voidaan pidentää merkittävästi, kun tila suojataan tuulelta, sateelta ja kylmältä lasituksen avulla. Liukuovet maksimoivat luonnonvalon pääsyn sisätiloihin ja ovia on helppo käyttää ja siirrellä tarpeen mukaan. Suunnittelemme ja toteutamme myös lasikattoja.

Yleistä terassin liukuovista

Terassin liukuovet koostuvat aina turvalasista, eli ne ovat valmistettu karkaistusta ja/tai laminoidusta lasista. Lasin paksuus on yleensä 6-8mm. Profiileissa on värivaihtoehtoina valkoinen, ruskea, tummanharmaa ja alumiini. Ovet saa asennettuna vaikka vetonupilla mutta myös Abloy lukituksella. Terassilasituksessa osa ovista voi olla kiinteitä ja osa liikkuvia. Mikäli kiinteiden seinien määrä suhteessa liikkuviin lasioviin on yli 25%, tarvitaan projektille rakennuslupa.

xglass_loviisa-3626.jpg
Pieni lasitettu saunan terassi eristyslaseilla ja ruskeilla alumiiniprofiileilla.

Pieni lasitettu saunan terassi eristyslaseilla ja ruskeilla alumiiniprofiileilla.

Katettu lasiterassi eristyslaseilla ja eristävillä alumiiniprofiileilla. Ovissa on myös lukot. Projekti toteutettiin vuonna 2018.

Katettu lasiterassi eristyslaseilla ja eristävillä alumiiniprofiileilla. Ovissa on myös lukot. Projekti toteutettiin vuonna 2018.

Lämmöneristys

Terassilasit voidaan karkeasti jakaa kolmeen lämmöneristyskategoriaan:

  1. Yksinkertaiset lasit kylmillä alumiiniprofiileilla. Tämä on edullisin vaihtoehto ja sopii tilanteisiin, joissa tarkoitus on pitää tuuli ja sade loitolla.

  2. Eristyslasit kylmillä profiileilla. Eristyslasit voivat olla kaksin- tai kolminkertaisia ja ne parantavat terassin lämmöneristystä merkittävästi. Vaikka alumiiniprofiilit eivät ole eristettyjä, voidaan tällä ratkaisulla pidentää terassikautta merkittävästi.

  3. Eristyslasit eristävillä alumiiniprofiileilla. Eristyslasien lisäksi myös alumiiniprofiilit ovat kylmäkatkaistuja. Tällä ja selektiivipintojen yhdistelmillä saavutetaan jopa alle 1,0 U-arvoon.

Lasien selektiivipinnoite ja aurinkosuoja

Aurinkosuojalla ja selektiivi pinnoitteella tarkoitetaan prosessia, jossa lasipinta ionisoidaan. Osa auringon lämpösäteilystä (n. 40% ) ei läpäise lasia ulkopuolelta ja samalla sisäpuolelta oleva lämpösäteily (n.70% ) ei pääse karkaamaan. Tämän näkymättömän ominaisuuden ansiosta lasitettu tila ei sen takia kuumene kesällä ja talvella se säilyttää lämmön paremmin.

Toimitus ja asennus

Lasiovien toimitusaika riippuu paljolti siitä, mitä lasia ovissa käytetään. Esimerkiksi karkaistujen lasien toimitus saattaa kestää 2-4 viikkoa tilauksesta. Laminoidulla lasilla tehdyt ovet voidaan yleensä toimittaa nopeammin, 1-2 viikossa.

Tarvittaessa toimitamme ja asennamme kaikki terassilasit kohteisiin. Etenkin kun on kyse lasiovista, jotka ovat kokonaan eristetyt, suosittelemme, että vastaamme asennuksesta. Yksinkertaiset lasit sekä eristyslasit kylmillä alumiiniprofiileilla ovat puolestaan helppoja asentaa itse ja annamme ohjeita ja vinkkejä niiden asennuksessa.

Terassin liukuovien hinta

Esimerkki: Terassille halutaan asentaa lasiliukuovet ja lasitettavan aukon koko on noin 2000x2200mm. Aukko jaetaan kahteen yksinkertaiseen liukuoveen, 4mm paksulla karkaistuilla laseilla. Materiaalien hinta on tällöin alkaen 850€ sis. alv 24%.

Toimi ennen 15.3. ja hyödynnä talvietu. Projektin koosta riippuen annamme 5-15% alennusta liukuovien hinnoista.  

Lasiovien norm. hinta <1000€, 5 % alennusta
Lasiovien norm. hinta 1000-2500€, 10% alennusta
Lasiovien norm. hinta >2500, 15% alennusta.

Tarjouksen voi hyödyntää myös vaikka osa lasituksesta koostuu kiinteästä lasista. Huomaa, ett kyseessä on kuitenkin pelkkä hinta-arvio ja riippuen projektin vaatimuksista saatamme joutua muuttamaan hintaa. Lasien asennus ei kuulu tarjoukseen. Asennuksen osuuden voi kuitenkin hyödyntää kotitalousvähennyksessä.


Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö sähköpostitse osoitteeseen myynti@xglass.fi, soittamalla numeroon 0400 530 866 tai poikkea myymäläämme osoitteeseessa Mestarintie 28, Porvoo. Myymälästämme voit myös nähdä ja kokeilla eri terassilasien vaihtoehtoja.

Kuvaile meille lyhyesti:

1. Kohde (Onko kyseessä talon seinään asennettava avattava lasiseinä, terassin lasitus, lasikaton asennus tai jokin muu)

2. Aukon tiukat mitat. Suosittelemme ottamaan sekä korkeuden että leveyden vähintään kahdesta kohdasta.

3. Erityistoiveet, esim. eristys, itsepuhdistuvat ikkunat, selektiivipinnoite, profiilien väri.

4. Missä kohde sijaitsee ja haluatko ovet asennettuna, toimitettuna vai noudettuna myymälästä.

5. Pohjapiirros tai kuvia paikasta johon lasit halutaan asentaa. Tämä ei ole välttämätöntä mutta kuvat ja piirrustukset auttavat hahmottamaan tilan ja mahdolliset ongelmakohdat joihin pitää kiinnittää erityistä huomiota.

6. Mahdollinen pyyntö tulla kohteeseen, konsultointi ja mittojen otto.

Terassi, jossa osa laseista on kiinteitä selektiivilaseja. Lasia reunustavan alumiiniprofiilin väri on tummanharmaa. Asennus toteutettiin vuonna 2018.

Terassi, jossa osa laseista on kiinteitä selektiivilaseja. Lasia reunustavan alumiiniprofiilin väri on tummanharmaa. Asennus toteutettiin vuonna 2018.


Suomi
Svenska