Ota yhteyttä / Ta kontakt / Contact

Tarjouspyyntö, lisätietoa vai palautetta? Kerro miten voimme auttaa sinua. 

Offert, mer information eller feedback? Berätta hur vi kan betjäna dig.

An offer, more information or feedback? Tell us how we can help you.

+358400530866

X-Glass Oy tarjoaa lasialan tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille koko Etelä-Suomen alueella. 

 

X-Glass AB erbjuder glasprodukter och -tjänster för privatpersoner och företag i hela södra delen av Finland. 

 

X-Glass Oy offers various glass products and related services in the southern region of Finland.  

lataus.jpeg

Autolasit

Autolasin vaihto ja korjaus
 

Autolasin vaihto

Vaihdamme henkilö-, paketti-, linja- ja kuorma-autojen laseja merkistä ja vuosimallista riippumatta. Useimmissa tapauksissa saamme sovittua ajan tuulilasin tai takalasin vaihdolle jo seuraavalle päivälle.  

Tule autosi kanssa käymään tai ota yhteyttä

Tilataksemme uuden lasin keräämme ajanvarauksen yhteydessä tarvittavat tiedot rikki menneestä lasista. Mikäli mahdollista, suosittelemme tuomaan auton paikan päälle osoitteeseen Mestarintie 28, 06150 Porvoo. Silloin pystymme itse saamaan tarvittavat tiedot tuulilasin vaihtoa varten.

Jos et pääse käymään voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@xglass.fi tai soittaa numeroon 0400530866. Oikean lasin tilaamisessa auttaa paljon, jos voit antaa meillä seuraavat tidot autostasi:**

Rekisterinumero
Auton merkki ja malli
Valmistusvuosi
Lasin väri (esimerkiksi yksi- vai kaksivärinen)
Onko lasissa erikoisominaisuuksia? (esim. sadetunistin, antenni, kamera, lämmitys)
vakuutusyhtiö ja vahinkonumero (jos sinulla on autolasivakuutus)

Hinta & lasivakuutus

Lasin vaihdon hinta muodostuu materiaaleista (lasi ja tarvikkeet), asennuksesta ja arvonlisäverosta. Ilmoitathan meille, jos sinulla on voimassa oleva autolasivakuutus. Tee vahinkoilmoitus ja anna meille vakuutusyhtiösi ja vahinkonumero. Lasin vaihdon yhteydessä maksat pelkän omavastuun. Loput maksaa vakuutusyhtiö.

Auton tuominen ja hakeminen

Voit tuoda meille autosi minä hetkenä hyvänsä, esimerkiksi päivää ennen lasin vaihtoa tai samana aamuna. Vaihdamme auton lasin nopeasti ja Ilmoitamme tekstiviestillä tai soittamalla, kun auto on valmis haettavaksi. Tarvittaessa voimme myös toimittaa auton pyytämääsi osoitteeseen sovittuna ajankohtana. Myymälämme on auki arkisin klo 7:00-18:00 ja lauantaisin klo 10:00-13:00 .

Sijaisauto lasin vaihdon ajaksi  

Tarvitsetko autoa juuri silloin, kun autosi on meillä huollossa? Meiltä saa tarvittaessa sijaisauton lainaksi ilmaiseksi. Ilmoitathan sijaisauton tarpeestasi ajanvarauksen yhteydessä, niin tarkistamme auton saatavuuden.  

Tuulilasin korjaus

Stenskott.jpg

Osuiko tuulilasiin kivi? Kiveniskut kannattaa korjauttaa mahdollisimman nopeasti, ennen kuin lasi rupeaa halkeamaan. Tuo tuulilasi meille paikattavaksi. Teemme paikkaukset heti ja korjaus kestää noin 20-30min per kiven iskemä. Ilmoitathan myös lasinkorjauksen yhteydessä jos sinulla on autolasivakuutus. Useimmissa tapauksissa korjauksen omavastuu on tuolloin 0,00 Euroa. 

Kun tuulilasiin osuu kivi, voit tehdä monta asiaa, jotka vähentävät tuulilasin halkemisen riskiä ja jotka edistävät lasin korjausta. Lue neljä vinkkiämme tästä


*Ajanvaraus rikki menneelle sivulasille saattaa kestää kauemmin, riippuen toimittajan varastotilanteesta.  

**Emme valitettavasti voi ottaa vastuuta, jos puhelimen kautta antamasi lasin tiedot eivät ole oikein ja lasi ei sovi autoosi. Tämä tarkoittaa sitä, että lasin vaihto viivästyy.